Ресторант

Авкомплекс „Каливас“ цени високо своите клиенти и държи те винаги да са доволни. През тези повече от двадесет години работа комплексът се е доказал като надежден партньор, на който може да се разчита. Специалистите ще се справят с всеки проблем по возилото Ви, ще се постараят да Ви предложат богат асортимент от гуми, джанти, части, консумативи, ще се ангажират с прегледа и почистването на автомобила и ще бъдат винаги на услугите Ви.

А за да се чувствате самите Вие комфортно, докато изчаквате да приключи ремонтната дейност по автомобила Ви, тук на разположение е и ресторант. В негово лице ще откриете уютна обстановка, в която да се настаните и да изчакате на спокойствие!

Заведението се разполага над сервиза, така че да имате постоянен поглед над возилото. Докато то преминава през ремонт или годишния си технически преглед, Вие ще можете да поръчате и да се насладите на нещо вкусно за хапване. Предвидени са различни предложения. Голямо е и разнообразието от топли и студени напитки, измежду които да избирате.

Автокомплекс „Каливас“ се е постарал да осигури най-добрите грижи както за автомобилите, така и за техните собственици. Тук се предлага една цялостна и наистина качествена услуга!

Ресторантът се ангажира с организирането на детски партита, рождени дни, абитуриентски балове, банкети и различни поводи за празненства!

Заповядайте!