Магазин

shop

Автокомплекс „Каливас“ разполага със собствен магазин, в който ще откриете разнообразни артикули за Вашия автомобил. Разнообразието от продукти е огромно – както за интериора, така и за екстериора и обслужването на превозното средство.

Фирмата ни е дистрибутор на материали за вулканизатори „VIPAL“, на болтове и гайки за джанти. При нас ще намерите и различни размери втулки и разнообразие от следните продукти:

ГУМИ
Ще откриете летни, зимни и гуми, подходящи за всеки сезон. Предвидени са гуми за всякакви видове транспортна техника – леки, леко- и тежкотоварни автомобили, джипове, бусове, автоуси, камиони, селскостопанска и строителна техника, както и вътрешни гуми от най-малкия цолаж (4″) до най-големия (42″).
Фирмата е вносител на гуми с марките Points, Dayton, BRIDGESTONE, MICHELIN, но ще намерите и много други марки гуми от ниския до високия клас, от които да избирате.

ДЖАНТИ
В магазина ни ще откриете богато разнообразие от налични алуминиеви и железни (стоманени) джанти за леки и товарни автомобили.
Предлагаме джанти на различни марки – AEZ, dezent, HRS, MMS, Replica и други.

АВТОЧАСТИ и АКСЕСОАРИ
В магазина поддържани в наличност биват абсолютно всякакви части за всички видове леки автомобили, джипове и бусове. Сред предложенията ще намерите части на различни марки и цени!
При нас ще откриете аксесоари за всички автомобили – от леки до тежки, включително и за всеки по нещо.

АКУМУЛАТОРИ
Фирмата предлага акумулатори за коли, камиони, джипове, а сред марките ще срещнете „VARTA, Duracell, Bosch“, „Monbat“ и други.

МАСЛА и СМАЗОЧНИ МАТЕРИАЛИ
Предлагани биват моторни, трансмисионни масла, греси, както и други автомобилни течности – спирачни, антифризи, течност за чистачки. Тук ще откриете полусинтетични , синтетични и минерални масла.
Сред разнообразието от смазочни продукти ще откриете – „Shell“, „Mobil“, „Prista Oil“, „ELF“, „MOTUL, ARAL, ESSO“ и други.